Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

SMART vízia pracovného prostredia?

Ako by mohlo vyzerať pracovné prostredie blízkej budúcnosti? Také, ktoré podporuje naše zdravie, vitalitu či produktivitu? Prostredie, v ktorom nikto nepodlieha ilúziám pretože správanie v ňom je zdokumentované dátami, aby sme mohli robiť ešte lepšie rozhodnutia? Potrebujeme vôbec takéto SMART pracovné prostredie? A máme vôbec nejaké štandardy, ktoré by nám pomohli pochopiť čo je vlastne zdravé a aké štandardy musíme s našim telom vedieť napĺňať, aby sme sa za zdravé osoby mohli považovať? V tomto článku nájdete konkrétnu víziu ale aj 15 minútovú bezplatnú video prednášku, z ktorej sa dozviete viac.


Okrem toho pre vás z rýchlej inšpirácie vyberáme:

 

Príjemný víkend vám prajeme priatelia
-v-

Vízia SMART pracovného prostredia vo firmách?

Pridal Vlado dňa 02.12.2020 do Články o zdraví | 3 komentáre

Ako by mohlo vyzerať pracovné prostredie blízkej budúcnosti? Také, ktoré podporuje naše zdravie, vitalitu či produktivitu? Prostredie, v ktorom nikto nepodlieha ilúziám pretože správanie v ňom je zdokumentované dátami, aby sme mohli robiť ešte lepšie rozhodnutia? Potrebujeme vôbec takéto SMART pracovné prostredie? Budúcnosť sa už začala a v tomto článku nájdete konkrétnu víziu, na ktorej intenzívne pracujeme. Budete patriť medzi prvých leadrov, ktorí spolu s nami tvoria budúcnosť zdravého pracovného prostredia?

 

Pink Latte - výživná náhrada kávy a čaju

Pridal Vlado dňa 02.11.2020 do Články o zdraví | 0 komentárov

Popíjanie kávičky a čaju je s ľudstvom od nepamäti. Popíjanie latte nápojov sa stáva trendom 21. Storočia, kedy potrebujeme nové vnemy, chute, impulzy a samozrejme aj niečo, čím vieme nahradiť pitie 8 káv za deň. Ľudia denne konzumujú dramaticky málo živín a reálnych nutrientov v bežnej strave. Konzumujú množstvo procesovanej stravy, menu v kantínach, reštauráciách, neurčitého zloženia a pôvodu, podliehajú reklame a v rýchlosti života majú málo času venovať sa skutočne kvalitnej strave.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER