Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Tri pohyby ktoré nás ochránia v sedavej práci?

Nieje to také jednoduché, ale niekde treba začať. Pracujeme a žijeme v prostredí, ktoré je nielen že chudobné na pohyb, ale súbežne bohaté na nevýživné kalórie. Ak nezasiahneme zavčasu (povedzme do 40-teho roku života), zmeny ktoré automaticky nastanú na našom tele, môžu byť až nezvratné. Nasledovný video rozhovor vám pomôže zorientovať sa v tom, čo treba začať robiť na pracovisku počas práce, aby sme v sedavom zamestnaní nestrácali svoje zdravie.

K tomu pripájam filozofickú úvahu o tom, prečo my muži sa potrebujeme stávať nebezpečnými a ako táto zručnosť súvisí s adekvátnym manažmentom riskovania, strachu či očakávania. Viac taktiež v článku nižšie.


Prichádza ale leto a nemali by sme zabúdať na svoju kondíciu. Najmä dámy si želajú byť pripravené do plaviek, ale pre to treba niečo urobiť. Ak ste z Bratislavy, neváhajte navštíviť Tinu a jej projekty na Slávii Agrofert, konkrétne:


Z rýchlej inšpirácie sme pre vás pripravili:

 

Príjemný zvyšok týždňa vám prajeme
-v-

Tri pohyby ktoré zastavia fyzickú degeneráciu na pracovisku?

Pridal Vlado dňa 24.04.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Samozrejme, nieje to také jednoduché, ale niekde treba začať. Nasledovný video rozhovor vám pomôže zorientovať sa v tom, čo treba začať robiť na pracovisku počas práce, aby sme v sedavom zamestnaní nestrácali svoje zdravie. Nieje to jednoduché, nakoľko pracujeme v prostredí, ktoré je chudobné na pohybové možnosti a zároveň bohaté na nevýživné kalórie. Také prostredie zákonite prináša daň v podobe straty zdravia (dekondícía, disbalancie, degenerácia). Čo sa s tým dá robiť, sa dozviete z video rozhovoru, ktorý so mnou urobila Martina Valachová z podcastu "ODznova". 

 

 

Má byť muž nebezpečný tvor?

Pridal Vlado dňa 25.04.2023 do Články o pohybe | 0 komentárov

Zamyslime sa nad takouto úvahou. Akí sme my dnešní muži? Hľadáme zdravý spôsob, ako rozvíjať svoju mužnosť? Objavujeme svoje hranice, aby sme samých seba spoznali a nebáli sa svojich slabostí? Spájame sa s inými vedomými mužmi, s ktorými zdravo bojujeme, aby sme sa navzájom posúvali vpred ako svorka vlkov? Trúfame si vlastne byť nebezpeční? Ak sme nebezpeční, museli sme si formovať svoj charakter, pretože žiadna zručnosť nieje zadarmo. Pozrite si tento video článok, v ktorom popisujem rôzne zručnosti, ktoré by si mohol chcieť každý muž do nejakej miery osvojovať vo vlastnom záujme.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER