Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

V čom by muž nemal byť amatér?

Aj táto téma patrí do života nás všetkých. Ako muži máme mnoho zodpovednosti a preto by sme sa mali na život pozerať inak. Zodpovedne. Deň, kedy sa stávame mužom, ale nemusí nikdy nastať. Na aké životné oblasti si teda my muži potrebujeme posvietiť? A v čom by sme my muži rozhodne nemali byť amatéri? Aké nekonečné a nebezpečné hry by sme sa mali naučiť hrať vo svojich životoch? Pozrite si článok aj podcast.

Podobne zaujímavá pre vás môže byť aj téma kontinuálneho glukózového monitora. Ide o článok ktorý bude mať svoje pokračovanie. Zostavil som celú skupinu ľudí, ktorí sme spoločne experimentovali a dozvedeli sa zaujímavé skutočnosti. O tom niekedy viac nabudúce. 

Z rýchlej inšpirácie pre vás máme pripravené:

 

Príjemný štart do týždňa praje Zlatoš Family
-v-

 

Podcast #134: V čom by muž nemal byť amatér?

Pridal Vlado dňa 17.09.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Hybná sila v živote muža je osobná zodpovednosť. Deň, kedy sa staneme mužom, ale nemusí nikdy nastať. Je to deň kedy prestávame používať výhovorky, ospravedlnenia, prestávame sa vyhovárať, nariekať a preberáme zodpovednosť za kľúčové oblasti svojho života. Opakom zodpovednosti je amaterizmus, povrchnosť, nedôslednosť, naivita, ľahostajnosť a lenivosť. Na aké životné oblasti si teda my muži potrebujeme posvietiť? A v čom by sme my muži rozhodne nemali byť amatéri? Aké nekonečné a nebezpečné hry by sme sa mali naučiť hrať vo svojich životoch?

 

 

Prečo používať kontinuálny glukózový monitor?

Pridal Vlado dňa 24.08.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Čo je to kontinuálny glukózový monitor? Prečo by sa oň mohli zaujímať aj zdraví ľudia? Meranie hladiny glukózy či ketónov sa používa najmä u ľudí s diabetom I a II. typu. Pre nich to nieje voľba, ale nutnosť (obzvlášť I. typu). Dnes už aj poisťovne diabetikom kontinuálny glukózový monitor preplácajú. Ako sa však môže zmeniť váš postoj voči strave ak na pár týždňov podstúpite takýto monitoring? Možno zásadne, priam radikálne. Zistite, ako sme sa team ľudí niekoľko týždňov zoznamovali s touto technológiou glukózovému monitoru Abbott Sence Libre a aplikáciou SuperSapiens. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER