Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Výhody i riziká barefoot obuvi, ako na to?

Dôvodov, prečo začať používať barefoot obuv alebo celkovo viac chodiť na boso, sú desiatky. Akákoľvek výhoda však v sebe ukrýva aj nevýhody alebo priam riziká, ktoré vyplývajú z nevedomosti. Nemať dosť poznatkov a púšťať sa do radikálnych zmien, nieje v žiadnej oblasti života optimálne. V tomto video článku som zosumarizoval moje vedomosti z posledných 5 rokov používania barefoot obuvi konkrétnej značky. Tento článok obsahuje aj všetky dôležité články a vedomosti, bez ktorých by ste radikálnu zmenu nemali vykonať. 

Okrem toho som pre vás spracoval zaujímavý podcast o tom, čo ma motivuje rano vstať a pracovať naprieč dekádam na rôznych vlastných projektoch. Súvisí s tým aj vízia výchovy MOVO Sapiens, ale o tom sa dozviete viac v video článkoch. 

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Akčný krok k sebapoznaniu: 

Pre tých z vás, ktorí chcete nie len rozumieť (rozumovo) ale aj zmúdrieť (činom), tak máme pre vás robustnú databázu poznatkov, ktorú sme budovali posledných 10 rokov. Nájdete v nej cez 50 video hodín našej edukácie i 1500 strán v našich publikáciách. Takýto koncentrovaný objem poznatkov na jednom mieste len tak ľahko nenájdete. Praktické video kurzy o pohybe, stravovaní či udržateľnej životospráve na jednom mieste od nás nájdete TU. 

 

Príjemný štart do týždňa priatelia
-v-


 

Aké kvalitné sú Vivobarefoot produkty?

Pridal Vlado dňa 21.07.2022 do Články o pohybe | 0 komentárov

V tomto videu sa s vami podelím o moje skúsenosti s používania tenisiek značky Vivobarefoot. Prvé barefooty som si zakúpil okolo roku 2018 a sumarizujem svoje poznatky za 5 rokov používania viacerých druhov tenisiek tejto značky. Najviac som však pretestoval 3 generácie Primus Lite tenisiek a prinášam vám k tomu sumárne poznatky. Vďaka týmto poznatkom si budete aj vy vedieť optimálnejšie vyberať správnu barefoot obuv. No a k článku pripájam aj ďalšie užitočné odkazy o tom prečo a ako začať.

 

Ako sa vychováva MOVO Sapiens

Pridal Vlado dňa 29.08.2022 do Články o pohybe | 0 komentárov

Z tohto video rozhovoru navnímate akú prácu vykonávam na tréningoch s ľuďmi ja. Nejde o obyčajné tréningy, ale skôr o výchovu. Výchovu k pohybu, k sebapoznaniu a k trvalo udržateľnej životospráve. Táto výchova jedného dňa bude prebiehať naprieč všetkými generáciami, ale toto všetko chce svoj čas a zrenie. Z výpovedí mojich študentov sa dozviete kvôli čomu chodia na tréningy, čo im to prináša ale aj to, aký je vlastne (podľa nich) Vlado Zlatoš. 

 

 

Čo motivuje Vlada Zlatoša každé ráno vstať, pracovať, tvoriť a inovovať?

Pridal Vlado dňa 19.07.2022 do Články o pohybe | 0 komentárov

Aké prostredie je optimálne pre fyzický, mentálny či duševný rozvoj ľudskej bytosti? Prostredie, v ktorom sa stráca duševná chudoba a naopak vzrastajú vnútorné bohatstvá, mentálny pokoj i poriadok a celková kvalita života? Prostredie v ktorom vzniká vysoký pocit šťastia vďaka možnostiam sebapoznávať sa i sebarealizovať? Priatelia, v tomto podcaste predstavujem moju dlhodobú víziu mestečka MOVO town. Ide o zhmotnenie všetkých mojich projektov, vízií, nápadov, servisov či služieb do jedného ekosystému, ktorý je vsadený do prírody, ale zároveň využíva moderné technológie. Ak chcete vedieť viac, pozrite si nasledovné infografiky a vypočujte podcast. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER