Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Zacvičte si so mnou v appke MOVO gym

Nejaký ten piatok usilovne pracujeme na vlastnej aplikácii, ktorá pomáha rozvíjať celkovú fyzickú zdatnosť. Na cvičenie nie sú potrebné žiadne špeciálne náradia, každý tréning je iný, ale hlavne každý tréning sa prispôsobuje aktuálnej fyzickej zdatnosti cvičenca. Ako je to možné? Vo videu vysvetľujem detaily. Aplikácia je dostupná na oboch platformách (Google Play aj App Store), stačí nainštalovať a začať ihneď cvičiť. A aby toho s pohybovou inšpiráciou nebolo málo, tak pripájam aj zaujímavé video návody, ako sa hýbať a budovať pohybové ciele na hrazde či kruhoch. Pre rýchlu inšpiráciu pre vás vyberám dva pohybové ciele:

 

Príjemný zvyšok týždňa všetkým prajeme
-v-

 

 

Zacvičte si so mnou v appke MOVO gym

Pridal Vlado dňa 13.09.2022 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nejaký ten piatok usilovne pracujeme na vlastnej aplikácii, ktorá ti pomáha rozvíjať celkovú fyzickú zdatnosť. Na cvičenie nepotrebuješ žiadne špeciálne náradie, každý tréning je iný, ale hlavne každý tréning sa prispôsobuje tvojej aktuálnej fyzickej zdatnosti. Ako je to možné? V tomto videu predstavujem detaily, ako aplikácia funguje a čo v nej nájdeš. Dostupná je na oboch platformách (Google Play aj App Store), stačí nainštalovať a začať cvičiť. 

 

 

Ako cvičiť na hrazde a kruhoch?

Pridal Vlado dňa 07.09.2022 do Články o pohybe | 0 komentárov

V tomto video článku sa s tebou podelím o malú časť mojich metodických vedomostí, ktoré zbieram od roku 2004. Týkajú sa pohybových cieľov, ktoré sa dajú naučiť na hrazde a kruhoch. Vytvoril som ich ako súčasť bezplatných video návodov k môjmu projektu MOVO park, ktorý slúži ako pedagogická pomôcka pre školy ale aj ako komunitno spoločenský priestor pre stretávanie sa všetkých generácií. Naučíme sa spolu visieť, urobiť striktný zhyb, skin-the-cat, rúčkovať, gymnastické kľuky, dragon flag ale aj majstrovský pohybový cieľ muscle-up. Poďme sa spolu pozrieť ako na to.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER