Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Zisti aký máš typ postavy a nájdi svoj ideál krásy aj výkonnosti

Sebapoznanie je základ. V tomto newslettri máme pre vás dva podnetné články. Jeden hovorí o typológii postáv a v 20 minútovom video seminári sa zaoberáme špeciálnym digitálnym nástrojom, na ktorom vývoji sme pracovali 2 roky. Aj vy sa môžete prísť oskenovať a dozvedieť sa unikátne informácie o svojej postave a zúčastniť sa tak inovatívnej vedeckej štúdii. Skenovanie je bezplatné a realizujeme ho v Nitre a Bratislave. Na svoj termín sa môžete nahlásiť TU

Druhý video článok (59 min.) je podcast rozhovor s Petrom Podlesný z projektu muzom.sk. Rozvíjali sme mnohé filozofické otázky o tom, čo znamená byť mužom, čo vedie k sebapoznaniu a čo k človekoznalectvu. Príjemné počúvanie. 


Z blížiacich udalostí tu máme:


Z rýchlej inšpirácie sme vybrali:

 

Príjemný štart do týždňa praje
Zlatoš Family
-v-

 

 

Zisti aký máš typ postavy (pohyb vs. krása)

Pridal Vlado dňa 22.03.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

V tejto video prednáške ti ukážem inovatívny projekt, na ktorom sme pracovali posledné dva roky. Okrem toho sme vytvorili unikátnu typológiu postáv, ktorá má ambíciu aktualizovať viac ako 50 rokov staré poznatky na určovanie typológie postáv. Vytvorili sme k tomu vlastný hardware (3D kamery), aj vlastný software (analýza dát), aby sme splnili niektoré stanovené ciele. Ty sa môžeš stať súčasťou tohto významného vedecko - výskumného projektu a to najlepšie je, že nadobudnuté poznatky získaš bezplatne. Čo pre teba máme a kde sa môžeš prísť oskenovať, sa dozvieš v tomto článku. 

 

Od sebapoznania k človekoznalectvu?

Pridal Vlado dňa 28.04.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

Čo znamená ľahostajný a čo zaslúžený pokoj v živote muža? Cez aké činnosti sa mi muži potrebujeme spoznať, aby sme sa na seba mohli začať spoliehať? Ako nás formujú platformy sebapoznania ako pohyb, hlad, chlad, nebezpečné činnosti alebo také podnikanie? Ako máme my muži pracovať s vlastnými tenziami, aby sme ich vyprevadili zo seba von? Aký má život muža vlastne zmysel? Prečo nakoniec všetky zručnosti vieme zmeniť na sebapoznanie, sebapoznanie na projekty a toto všetko premeniť na umenie človekoznalectva? 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER