Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Život na stoličke bez straty zdravia? Dá sa to vôbec?

Všetko čo v našom živote robíme, má 3 druhy následkov: krátkodobé, strednodobé a dlhodobé. V otázkach stravovania či pohybu, sa príliš preceňujú tie činnosti, ktoré spôsobujú viditeľné ale krátkodobé efekty. Povzbudia nás, ale z dlhodobého hľadiska nemajú zásadný vplyv na náš úspech v otázkach zdravia. Na aké teda činnosti sa oplatí zamerať? V tejto video prednáške vám odpoviem na viaceré zaujímavé otázky, týkajúce sa nie len stravy, pohybu ale aj tvorenia prostredia, v ktorom sa oplatí žiť a pracovať. Prostredia, ktoré napomáha udržiavať naše zdravie vo vysokej kvalite. Odpovieme si na tieto otázky:

 

Z aktuálneho diania: nedávno sme spustili novú službu pre komplexnú diagnostiku fyzickej zdatnosti, na ktorej sme pracovali s mojim teamom posledných 18 mesiacov. Z tohto videa sa dozviete detaily. Kto chce vedieť ako vyzerá jeho stupeň fyzickej pripravenosti, môže sa prihlásiť na náš blížiaci sa workshop v Martine (16.10.) a viac info TU. Tieto obrázky vám naznačia mieru prepracovanosti nášho testovania. S kým sa uvidíme?

Ďalšiu inšpiráciu môžete načerpať z nášho webinára (video záznam), kde preberáme tému: ako na zdravé a funkčné telo, v ktorom sa oplatí žiť. Viac ako forma tela (estetika) je dôležitá práve funkcia, ktorá sa formátuje nie len stravou, ale aj pohybom. Ako stravu, pohyb, hlad, chlad a ďalšie modality nakombinovať tak, aby ste si vyskladali optimálny a dlhodobo udržateľný životný štýl, sa dozviete TU.  


Nie menej dôležitá téma je barefoot alebo chôdza na boso. Ako si vybrať obuv, ako si zdiagnostikovať chodidlo, ako zmeniť pohybové vzory, bez ktorých je nám barefoot obuv zbytočná (potenciálne aj škodlivá), tak to sa dozviete z video článku TU.

 

A na záver z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

 

Príjemný víkend prajeme všetkým 
-v-

Život na stoličke bez straty zdravia?

Pridal Vlado dňa 04.10.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Všetko čo v našom živote robíme, má 3 druhy následkov: krátkodobé, strednodobé a dlhodobé. V otázkach stravovania či pohybu, sa príliš preceňujú tie činnosti, ktoré spôsobujú viditeľné ale krátkodobé efekty. Povzbudia nás, ale z dlhodobého hľadiska nemajú zásadný vplyv na náš úspech v otázkach zdravia. Na aké teda činnosti sa oplatí zamerať? Prečo sebapoznanie zohráva ústrednú úlohu? V tejto prednáške z 9/2021 sa s vami podelím o niektoré základné poznatky, ktoré potrebujeme do svojho života aplikovať všetci my, ktorí máme sedavú prácu za počítačom.

 

 

Ako na krásne, zdravé a vitálne telo?

Pridal Vlado dňa 19.09.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Existujú základné princípy chudnutia? Také, o ktoré sa dá "oprieť" vždy, pretože vždy fungujú ak sme dôslední a vytrvalí? Kde hlavným cieľom nieje vytúžená číslo na váhe ale skutočná miera sebapoznania? Len ten, kto vám napomôže k hlbšiemu sebapoznaniu, vám skutočne pomôže. Ten kto pozná sám seba vie ako sa má o seba postarať v otázkach stravovania, pohybu či vlastnej psychológie. Takže nie je možné, aby si jedlom, postojmi, pohybom alebo čímkoľvek iným ubližoval a vzďaľoval sa preč od najlepšej možnej verzie samého / samej seba. Vaše telo a to, ako dnes vyzerá, je produktom vášho myslenia a životného štýlu. My sa v tomto 80 minútovom bezplatnom webinári pozrieme na viaceré základné piliere, na ktorých by vás životný štýl mal stáť. 

 

Ako si vybrať správne barefoot topánky a tenisky?

Pridal Vlado dňa 13.09.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

V tomto video návode sa dozvieš všetko podstatné. Východy aj nevýhody barefoot obuvi, východiská z akých sa na barefoot obuv treba pozerať alebo aj kedy je lepšie ostať úplne naboso. Za posledných 5 rokov som zozbieral a otestoval mnoho barefoot obuvi a podelím sa s tebou o skúsenosti, ktoré som nadobudol počas ich používania. Ak nevieš ako začať alebo si nevieš vybrať vhodnú barefoot obuv, tento video článok je pre teba ideálnym štartom. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER