Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:5
banner

Peter Gandi (referencia)

Už dlhšiu dobu sme nepriniesli od našich klientov žiadnu referenciu. Nebol na to čas. Občas sa však nájdu aj tak veľmi poctiví klienti, ktorí sa nám sami radi pochvália svojim úspechom. Jedným z nich je aj Peter Gandi, ktorého sme vyzvali aby svojim úspechom motivoval našich čitateľov.

Pred jeden a pol rokom som začal chodiť do posilňovne s nádejou, že si vyformujem postavu, ktorú som potreboval, ale aj chcel zmeniť, pretože ručička na váhe pri mojej výške 185cm ukazovala takmer 120 kíl! Keďže som pred tým nikdy necvičil, môj kamarát Tomáš mi ukázal všetky základné cviky ako začať a ako vôbec správne cvičiť. Po pol roku som zistil, že to nie je také ľahké a zhodil som ledva 3 kila a svaly nič moc. Ale nevzdal som sa. Cvičil som ďalej. 

Začiatkom tohto roka som mal 113 kíl a keďže som sa nevedel pohnúť s váhou smerom dolu, začal som kupovať fitness časopis, kde som sa dozvedel o súťaži „Do formy." Keď som videl ako sa ľudia dokážu zmeniť za tri mesiace povedal som si, že to skúsim aj ja a že je to jedna z možností ako sa dopracovať k lepšej postave. Cvičil som bez trénera, preto som  začal čítať pravidelne fitness časopisy a vyhľadávať všetky dostupné informácie aj na internete. 

Mesiac pred ukončením súťaže som našiel na internete super človeka Vlada Zlatoša, ktorý mi veľmi pomohol s premenou. Na základe dotazníka a mojej foto mi pripravil jedálniček „ušitý na mieru".

Pravdupovediac, vyzeralo to veľmi jednoducho a myslel som si, že mi to asi veľmi nepomôže. Ale práve vtedy som zistil, že cvičím možno ani nie málo, ale hlavne neefektívne. To isté bolo aj so stravou. Začal som preto makať a stravovať sa podľa jeho pokynov a od prvého týždňa sa to začalo zlepšovať. Nie je to vždy len o váhe, pretože niekedy idú centimetre dole, telo sa formuje, svaly rastú, ale s váhou to nemusí robiť nič, dokonca niekedy aj naopak. Ale po ukončení súťaže, keď ručička váhy ukázala 93,5 kg aj s nejakou svalovou hmotou, mám pocit, že práve vďaka Vladovi Zlatošovi som za tri mesiace dosiahol takú formu a taktiež informácie z oblasti správnej výživy aké som do teraz nikdy nemal! 

Pre info niektoré moje miery pred a po: 

Hruď: 120cm / 112cm                    

Pás: 106cm / 93cm

Biceps: 40cm / 42cm

Boky: 107cm / 101cm

Teraz viem, že sa oplatí riešiť svoje zdravie s profesionálmi ako je Vlado Zlatoš a vtedy sú aj výsledky reálne a skvelé. Jeho rady sú na jeho stránke pre všetkých zadarmo, tak to treba len využiť a pre tých ktorí chcú dosiahnuť viac a rýchlejšie, ponúka riešenia na mieru [1], [2], plus rôzne elektronické knihy, aplikácie, výživové doplnky, ktoré sú už mojou súčasťou každého dňa.

Viem, že odpovede typu: "ja na to nemám čas, som celý deň v práci, ja makám manuálne a už nevládzem nič iné, nemám peniaze na posilku…" sú len zlé výhovorky a klamanie samého seba. Mám to všetko odskúšané na sebe. Buď to chcete a začnete, alebo sa budete naďalej klamať a skúšať rôzne zázračne “JOJO diéty za super ceny“!

Určite chcem pokračovať  týmto zdravým životným štýlom aj ďalej, lebo teraz sa cítim skvelo aj so 40-kou na krku. Tak ako v práci musíme makať, investovať aj svoj čas ak chceme niečo dosiahnuť, tak je to aj so zdravím. Verte mi, že keď niečo naozaj chcete a idete za tým, tak to aj dosiahnete! Všetkých čitateľov pozdravuje:

 

Peter Gandi

 

Peter Gandi, referencia Vlado Zlatoš - premena tela

 

mika1522
Pridané: 21.06.2013, 16:40
Reagovať
Pridané: 21.06.2013, 16:40
Reagovať
problemy zo zadnym stehennym svalom
Dobry den,
chcel by som sa spytat ci viete poradit nejake cviky na posilnenie zadneho stehenneho svalu, klasicke cviky poznam, skor by ma zaujimali nejake napr. na fitlopte, alebo s vlastnou vahou, pretoze ten sval uz som mal viackrat natiahnuty a asi aj dvakrat natrhnuty, len jemne lebo sam mi tam spravil opuch a pred dvomi tyzdnami som aj absolvoval elektroliecku a ultrazvuk ale nezda sa mi zeby to pomohlo, stale citim pri natiahnutej nohe na miestach taka ako keby zrazeniny, respektvie hrcky.
Dakujem
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 03.07.2013, 17:57
Reagovať
Pridané: 03.07.2013, 17:57
Reagovať
Re: problemy zo zadnym stehennym svalom
Domnievam sa, ze velmi ucinne by boli cvicenia s olympijsko tycou, kde cez vystrete kolena by si isiel hlboko do predklonu a spat. Musis mat vsak po cely cas vystrety chrbat. Dalsim zaujimavym cvikom je preklananie podla ukazky na tomto videu od 10:37:

http://www.youtube.com/watch?v=48rN_nVykoY
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem