Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:4
banner

Tomáš Iván (referencia)

Ahojte všetci, moje meno je Tomáš Iván mám 25 rokov a spoluprácu s Vladom som začal realizovať v Novembri 2012 so „zaujímavým“ zámerom, ktorý som vycítil z môjho konania až neskôr. Tým zámerom bolo získať za čo najmenšie úsilie (čo najmenej vynaloženej práce) čo najväčšie výsledky, takzvaná efektivita.

Ahojte všetci, moje meno je Tomáš Iván mám 25 rokov a spoluprácu s Vladom som začal realizovať v Novembri 2012 so „zaujímavým“ zámerom, ktorý som vycítil z môjho konania až neskôr. Tým zámerom bolo získať za čo najmenšie úsilie (čo najmenej vynaloženej práce) čo najväčšie výsledky, takzvaná efektivita. Čitateľom Vladovho a Tininho blogu som od septembra 2011, to sú dva roky, no môj život sa radikálne zmenil a som veľmi šťastný, že aj vďaka našej spolupráci. 

Opíšem trochu môj život, naozaj len v stručnosti. Láska k chutnému jedlu sa so mnou ťahá od detských čias, kedy chleba s masťou a jabĺčkom, ruské vajíčka, chleba vo vajci (mmm spomínam na ne s úsmevom na tvári), boli moje pochúťky. A v tej dobe moja mama poznala len rafinované oleje, škoda. Neskôr sa k tomu pridali rôzne čokoládky s kravičkami, napolitánky, „zdravé“ mliečne produkty pre deti a sladené mliečne výrobky "chrániace" imunitu v každom počasí. Teraz sa tomu už len smejem, avšak s pokorou. Smutné je však to, že ešte veľa veľa ľudí tomu verí a bolo by úžasné keby „len“ na Slovensku. 

Rozpamätávam sa, že okrem spomínaného zámeru, boli z počiatku mojim veľkým motívom na to, aby som oslovil Vlada, dlhovekosť a túžba byť fyzicky zdatný ako pravekí ľudia a spartskí alebo rímski bojovníci. Veľmi ma fascinuje to, že naši predkovia (vojaci) mali silu takmer ako primáty. Na Vladovej stránke som sa dostal k informáciám, pri čítaní ktorých som sa chytal za hlavu s myšlienkou ako je to možné, že sa to všetko dozvedám až teraz, hoci vždy je lepšie teraz ako nikdy.

Teraz mi to príde trochu úsmevné, avšak každý máme životné ciele za ktorými sa skrývajú ďalšie ciele, takže toto sú len povrchné motívy, za ktorými som časom našiel niečo viac. Keď sa pozriem do hĺbky vidím za tým rodinu a chuť pôsobiť na ľudí pozitívnym príkladom. 

Ako ma teda ovplyvnila Vladova práca a jedálniček na mieru ktorý som si nechal vypracovať? Bola to zmena do ktorej som sa vrhol strmhlav. Síce som mal zo začiatku zopár otázok ale boli to vážne len maličkosti. Začal som sa teda stravovať podľa jedálnička a trénovať podľa Vladovej aplikácie iCore&Abs. Popri tom som v práci stál na nohách priemerne 10 hodín. Mávam intenzívne tréningy prevažne s vlastnou váhou a tiež trénujem CrossFit. Takže spolupráca ktorú som začal, mi umožnila využívať potenciál môjho teľa a je to naozaj cítiť. Ráno nalačno iCore&abs workout, nasledovalo ďalších 8-12 hodín pobehovanie prípadne státia v práci, príchod domov intenzívny intervalový tréning a iCore&abs workout a prípadne zakončenie krátkym WOD z CrossFitu. Aj na takéto dni mám plno energie a vždy dokážem efektívne zregenerovať.

Čo ďalšie mi však priniesla spolupráca s Vladom a za čo som mu do smrti vďačný? Vďačný som za to, že som našiel svoje poslanie a cestu, ako prekonať vlastné obavy. Ďakujem mu za jedálniček na mieru a tipy, ktoré menia moje telo ako aj myseľ a verím, že ma toto všetko posúva bližšie k mojim cieľom. Ďakujem za kefírové zrná z ktorých kefír som si zamiloval a keď budem mať toľko zŕn, že vyrobia za deň liter kefíru tak vypijem aj ten liter. A keď ich bude ešte viac tak sa budem deliť o domáci kefír aj s vami. Ďakujem za rybí tuk, ktorý už „dopujú“ všetci moji blízky. Ďakujem za Wellness Protein, ktorý sa stal súčasťou môjho života a ktorého účinky môžem oslavovať každý deň a už teraz sa teším na nový Wellness Bar (v súčasnosti sa už z neho vytešujem a pochutnávam si na ňom). Ďakujem za iCore&Abs aplikáciu, ktorá mi tiež pomáha takmer každý deň stať sa lepšou verziou samého seba. A v neposlednom rade ďakujem za eBooky za odporúčané knižné tituly a za super servis ktorý Vlado dáva nie len svojim klientom. 

Želám si aby nás bolo stále viac a viac. Konkrétne tých ktorí si uvedomujú dôležitosť uvedomelej konzumácie jedla, pokoja mysle a zdravých ľudských vzťahov. Definujte si konkrétne ciele ktoré chcete dosiahnuť pri spolupráci s Vladom a Tinou ich určite dosiahnete.

Majte sa všetci úžasne a žite teraz svoj šťastný život.

Tomas Ivan referencia Vlado Zlatos

Tomas Ivan, referencia Vlado Zlatos

 

Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem