Tréning, úrazy a regenerácia

Novy Skill LAB s celodennou prevádzkou v Nitre od septembra 2016

Vždy ste chceli navštevovať našu Skill LAB telocvičňu? Teraz budete mať o dôvod navyše. Od septembra 2016 obe Nitrianske telocvične, ktoré sme si doteraz prenajímali (UKF a SOŠ), už nebudeme viac používať. Sťahujeme sa do vlastných a veľkých priestorov. A nezaobišlo sa to ani bez inovácii, veď čítajte ďalej.

img

Skill LAB Nitra a nová telocvičňa: Levická 5

Čakajú nás veľké a zásadné zmeny. Projekt Skill LAB vyrástol a stáva sa z nás serióna organizácia. Našim cieľom je byť excelentný v každom ohľade od štandardov vybavenia, výučby, tréningového procesu, ľudského prístupu až po budovanie komunity. Jednoducho chceme pridať viac hodnoty do všetkého čo robíme. 

Od septembra 2016 otvárame prvý Skill LAB v histórii s celodennou prevádzkou (500 m štvorcových priestoru). Začiatky tejto našej organizácie siahajú až do roku 2004, kedy som začal osobne robiť skupinové tréningy zamerané na parkour a freerun. Prvé tréningy začali na UKF Nitra a trvajú tam dodnes. Neskôr som od roku 2007 otvoril rovnako zamerané tréningy aj v Bratislave v gymnastickej telocvični na Interi. Potom nasledovalo otvorenie telocvične Skill LAB v Petržalke (na Hrobákovej 11) a v posledných rokoch sme si v Nitre prenajali ešte jednu telocvičňu navyše (SOŠ). Za toto obdobie som mal šťastie na veľký počet cvičencov, z ktorých vzišli aj veľmi kvalitní tréneri, s ktorými dnes spoločne rozvíjame náš projekt Skill LAB. 

My si pomoc nevoláme, my si ju vychovávame. Od roku 2004 do dnes sme odtrénovali spoločne cez 4500 tréningov a používateľov bolo cez 45.000 (na všetkých tréningoch dokopy - samozrejme aj opakovane). Všetci spoločne máme za sebou spolu 26 rokov tréningov i skúseností a to len začíname…

Teraz nastal čas posunúť sa do vyššieho levelu, mimo našej komfortnej zóny. Nasledujú stručné informácie čo môžete v novej telocvični očakávať.  

Inovácie ktoré v novom gyme pripravujeme:

  • pripravujeme mobilnú aplikáciu, pomocou ktorej si môžete manažovať prihlasovanie na tréningy, cez ňu budete mať prehľad o všetkých novinkách zo všetkých našich kanálov na jednom mieste a cez aplikáciu získavate informácie z webového systému (napríklad o stave vašich kreditov, kedy máte rezervované tréningy, atď)
  • vylepšujeme rezervačný systém webu aby bol flexibilnejší, poskytoval viac možností ako doterajší kreditný systém a umožňoval lepšiu správu telocviční a jednotlivých tréningových zón
  • v telocvični bude inštalovaná beacon technológia, ktorá bude komunikovať s mobilnou aplikáciou a cez túto technológiu si môžete prehrávať online tréningové programy (video návody ku konkrétnym náradiam a náčiniam)
    • tento rezervačný systém spolu s aplikáciou a beacon technológiou v budúcnosti budeme vedieť ponúknuť ako hotové riešenie aj pre iné spolupracujúce telocvične, organizácie, značky a ľudí (ambasádorov)
  • zaujímavosťou budú anatomické skicové kresby funkčného človeka po stenách gymu…

Gymnastická zóna a jej vybavenie (320 m štvorcových)

  • rozbehová dráha a penová jama
  • 10m trampolína smerujúca do penovej jamy
  • hrazda nad penovou jamou
  • rebrina a podstavec na vysoké zoskoky do penovej jamy
  • celá plocha na cvičenie pokrytá mäkkou tatami žinenkou (4 cm hrubou)
  • kruhy, rebriny, iné pomôcky
img

Workout zóna a jej vybavenie (90 m štvorcových)

  • veľký monkey bar 
  • laná, kruhy, olympijská tyč + kotúče, kettlebells
  • gumová podlaha po celej cvičebnej ploche
  • veľké i malé bradielka a iné pomôcky, náradia i náčinia

Ako sa do novej telocvične dostanete

Adresa novej telocvične SKILL LAB je Levická 5. Nájdete nás aj vďaka bannerom, ktoré je vidieť od cesty. Na tejto adrese nájdete pri ceste aj pneuservis Mikona a v tejto budove (len o kúsok ďalej vzadu) je aj náš Skill LAB:

 

 

Neviete sa dočkať ďalších správ? Tak sledujte našu web stránku, instagram a tiež Skill LAB kanály:

Už čoskoro vám prezradíme viac. Buďte s nami v kontakte.

 

Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem